De første par gange jeg smagte det, var jeg ikkevidere begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vildmed dette alternativtil den almindeligebasilikumpesto
En pizzamedmedpesto er en pizzamedpesto – enkelhed er som altid kodeordet. sammen med spelt, kartofler og grønne bønner eller som ekstra smagsgiveri en minestrone
Jeg elsker hjemmelavet pesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Det gode ved pesto er at man kan variere den utrolig meget, lidt efter hvad man har i køkkenet
Smagen kan godt være lidt skarp, og det kan du justere medmindrehvidløg og mere citron. Denne pesto kan laves på meget få minutter og smager godt som dip eller dressingtil en salat
Det samme gælder valnøddesalsaen, som også kan findesikølediskeniitalienske supermarkeder lige ved siden af den klassiskebasilikumpesto (pesto alla genovese)
Smag tilmed salt og peber. Blend det hele sammen med en stavblender. En dejligærtepesto der passer godt tilkylling, men også til at smøre isandwichtil madpakken
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. r. t. s. k. u. l. o. p. d. g. h. a. v. æ. ø. b. c. ,. m. f. H. å. O. M. G. J. R. 1. 0
De kan spises blot medlidtsalviesmør (denne opskrift), gratineres og spisesmed en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.