U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
-. -. -. -. -. -. J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
-. -. B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Anmeldelse Navn på opskriftBøf StroganoffUdgivet den2016-10-20Forberedelsestid 10MTilberedningstid 1HSamlet tidsforbrug 1H10MGennemsnitlig karakter 5 Based on 1 Review(s)Share on TumblrShare on Tumblr Det skal du bruge til bøf stroganoff til 4 personer
500-600 g. 2-3 stk. 500-600 g. 2-3 stk Tomater. Så er jeg tilbage efter ferie og opstart på nyt job. Her med en genoplivning af en gammel klassiker bøf i folie
6-7bøffer, alt afhængig af størrelsen. Løgene skal trække helst 3-4 dage inden brug, men kan så kan holde sig lang tid på køl. 6-7bøffer, alt afhængig af størrelsen
300-500 g champignontern (alt efter hvor stor en bacongris du er – Vi elsker bacon herhjemme). 3-4 tern okseboullion. 150-200g smør. 2-3 dL vand. 300-500 g. 3-4 te
4-6 personer. 1-2 dl. Lad det simre i 1½ - 2 timer. Når kødet er mørt tilsættes de svitsede champignon og fløden og retten koger yderligere 5 - 10 minutter. 4-6 personer. 1-2 dl bouillon
Bøf Lindstrøm er en sjov størrelse, det kan næsten kaldes en russisk frikadelle. Den er oprindeligt lavet af Henrik Lindström, en russer der kom til Sverige og lavede en hakkebøf, og vi har spist dem lige siden
Ingredienser (4 pers. )1 pk. hakket oksekød1 løg1 peberfrugt/snackpeber1 tomat1 hvidløgSalt og peberStaniol1 kg kartofler2 gulerødderSalt, peber og timianOlieForm 4 bøffer af kødet og kom dem på hvert sit stykke staniol og krydr med salt og peber
500 g oksekød i tern 1 li vand 2 okse bouillon terninger 1 då tomatpuré 1/2 li fløde 4 store gullerødder i tern 2 store løg i tern 2 røde peberfrugt i tern 1 tsk paprika Salt Peber Svits gullerødder og løg til de er søde og møre
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
2-4 tsk paprika. 2-3 dl mælk. 3-4 spsk olivenolie eller smør. Mos imens kartoflerne, spæd med kartoffelvand eller lun mælk, til mosen har en passende konsistens, tilsæt olivenolie eller smør og smag til med salt og peber
-. -. -. -. 8. s. t. k. v. i. l. d. b. ø. f. e. r. 6. 7. 0. g. a. m. 1. /. 2. q. u. h. æ. n. ,. p. S. o. H. å. 4. G. 5. 3. c. (. ). I. K. E. L. C. F. B. j. D. y. A
2 entrecôte bøffer200 gr rødkål4 gulerødder1 rødbede (200 gr)2 dl yoghurt naturel1 lime1 tsk spidskommen2 spsk olivenolie1 fed hvidløg4 pitabrødSteg bøfferne på en hed grill- eller almindelig pande i 5-6 minutter på hver side
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.