Jeg kan godt lide at lave nogle af de gamle, danske klassiske opskrifter. Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent
Servér fuglene med kartoffelmos og ribsgelé. Bank schnitzlerne helt flade, læg et stykke spæk og en gulerodsstav på og rul sammen til en lille “roulade”
Og jeg kan love dig, at der er forklaringer til mange ting, fra garntykkelse og størrelse af fuglene til detaljerede forklaringer til fyld og montering
Som du måske bemærkede, var min blog nede mellem tirsdag og onsdag. Årsagen er, at mit samarbejde med firmaet Web HQ ophørte og at webhotellet (som det så fint hedder), skulle rykkes tilbage i mit navn
fjern vingespidser, gump og de nederste par cm af benene, så fuglen fylder lidt mindre. Efter gennem flere år at have hørt rygter om, hvor god en kylling kan blive på en grill, fik jeg i går for første gang syn (og smag) for sagen
Så blev der atter tændt for den store lampe, og solen skinner netop fra en skyfri himmel. Fugle der synger, børn der leger og græsslåmaskiner på overarbejde er lyden af sommer
Jeg havde glædet mig helt vildt -og sparet ditto sammen. Den smagte så fuglene sang. Jeg ville ikke gå glip af noget, nu jeg endelig var på verdens bedste restaurant
Jeg har længe gået og drømt om at guffe røget laks. min sygdom i maven er det ikke noget, jeg spiser særligt tit, og da jeg den sidste måned har haft et kraftigt tilbagefald, har det været minimalt med at udfordre maven med lækkerier
Især med fugl og lækre grøntsager. og madpakker. – salt og peber. og blandede det hele sammen med en ske. – Du kan også bruge andre krydderier end salt og peber
Super lækker salat som kan bruges som tilbehør til både fugl og fisk. salt og peber. Bland de resterende ingredienser sammen og vend det med dressingen, fordel det over den blandede salat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.