En skøn vintersag til de kolde aftener, hvor man lige trænger til at blive varmet op indefra og ud. 1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Det endte så alligevel med, at han vældig begejstret tog for sig to gange. Denne her suppe er afgjort en af de bedste supper, jeg længe har lavet - og så er den super sund
Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg. Kom linserne i og rør rundt , derefter kom linserne i og hæld vandet over
Server med forårsløg og brød. - Piskefløde til at runde smagen af med. Det gode ved denne suppe er at man hurtig mæt og mæthedsfornemmelsen holder lang tid, fordi linserne giver en god fylde
Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Denne ret er med grønne linserog grøn karry og selvfølgelig med masser af grøntsager. Hvis du laver en gryderet med grønne linser dagen før den skal spises, tager linserne smagen af krydderierne til sig
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Dup din fisk let med køkkenrulle og læg den midt på et stykke bagepapir på en bradepande. Så er vi godt på vej ind i den danske sommer og hvad er mere lækkert en let fiskeret
Herefter serveres græskarsuppenmed de sprøde græskarkerne og et drys persille. For et par år siden var kæresten og jeg ude at spise på Pony i København og fik en lækker græskarsuppe til forret som jeg har haft lyst til at prøve at lave lige siden
Det udnytter vi ofte, og vores fryser er derfor ofte fyldt med sæsonens fisk. Krydder også godt med salt og peber og fordel til sidst olivenolie med en rund hånd
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.