lidt grøntsagsboullin. Lasagnen laves således. Spæd med grøntsagsboullin til passende konsistens, det skal være lidt “sjappet” Tag derefter gryden af varmen og smag evt
Skræl gulerødderne, skær dem i meget små tern – de kan også rives men så afgiver de mere væske og lasagnen bliver mere snasket – og kom dem op i gryden
Det er der blandt andet komme denne grønnelasagne ud af. At selv den mest inkarnerede junkfoodspiser kan ende med at længtes efter sunde salater og et veldækket grønt bord
Grønne frikadeller m. Min mor forsøgte ofte at narre grøntsager i os, ved at rive dem i farsen. Alligevel føler jeg mig da en lille smule hyklerisk, når nu jeg forsøger at overtale jer til at prøve disse grønne dunser Men de er altså helt vildt gode
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.