De holder til næste sæson medgrønnetomater. Hvis du har et af de traditionelle firkantede rivejern, så kan du bruge den side med de spidse kradsende grater og bare rulle tomaterne hen over
Husk du kan følge med på Bloglovin eller Instagram. Har for første gang vovet mig ud i, at lave syltedegrønnetomater og efter min egen mening, vil jeg kalde det en succes
Halver tomaterne og hæld dem i en gryde med de øvrige ingredienser. flammkuchen, kartofler med krydderkvark og måske et lille oste- eller pølsefad og så selvfølgelig deres egen vin
Herefter smider du tomater, rosmarin, timian og oliven i og smager til med salt og peber. Bær over med billederne for tiden – vi taler mobilbilleder og sommerhustallerkner
Fordel tomaterne på en bageplade med skæresiden opad. Først bagte jeg osteboller og kernebrød, og senere blev der syltet og preppet til den helt store medalje
Kom bærrene i en skål og vend med saltet. Hæld den varme lage over de grønne hyldebær, luk og lad dem trække i nogle dage før de spisesDe syltedegrønne hyldebær kaldes også for Norden kapers og kan bruges ligesom kapers
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Grønne frikadeller m. Frikadeller er hellige og bør ikke ødelægges med diverse eksperimenter
Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.