Jeg sidder faktisk nede på Mallorca og holder ferie lige nu, men det skal da ikke snyde jer for opskriften på et dejlig sommertilbehør til fx grillet kød eller fisk
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Laks grillet på grillen, medgrillet asparges, nye kartoflerogcitron. Laksen, krydders efter smag - her medcitronpeber, salt, citronsagt, frisk citrontimianog dild
Sæt en grillpande på blusset og skru højt op for varmen. 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Imens hakkes urterne (estragon, purløg og persille) og blandes med olie, saften fra citronerne, fennikelfrø og sennep. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken. Krydr med salt og peber og server kålene med 1-2 spsk
D. e. t. r. i. g. n. b. l. v. d. m. a. o. u. f. ,. h. ø. s. k. å. p. S. B. æ. j. K. y. /. C. G. N. J. 2. I. 0. 1. 5. 7. (. E. ). V. c. 4. F. 3. L. -. A. 6. 8. z
H. m. j. a. ,. d. e. t. s. k. u. l. h. v. æ. r. ø. f. i. n. g. å. o. b. -. O. p. ". F. 2. c. y. U. E. 1. J. ). D. (. 4. 5. 0. S. K. 3. V. L. R. P. 6. 7. 8. 9. B
Kødet serveres med de karamelliserede løg ogkartoflerneog lidt revet, brændt hvidløg. Kartoflerne ryger på en pande ved jævn varme med halvdelen af smørret og olie og vendes fra tid til anden, til de er gennemstegte, sprøde, gyldne og lækre
Fordel hvidløgsolien ud over lam ogkartoflerog drys med tørret rosmarin, chiliflager samt salt. Den her opskrift med inspiration fra en Nigella kogebog, er en perfekt kombination af en masse dejlige smage der bare er skabt til hinanden
Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. C-vitamin har blandt andet betydning for dit immunforsvar, stressforsvar, synsevne, sårheling og modvirker astma
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.