For grydebrødets skyld, for at vise, hvordan man sagtens kan tilføje andre ting, som bestemt ikke gør det værre, men også fordi, jeg lidt efterhånden, har stablet et ret grundigt græskartema på benene
Med den smukke orange farve, pynter græskar i næsten enhver ret. Den kan jo laves på mange forskellige måder, men her er et bud på en enkelt chutney, med sur-sød-stærk smag
Smag til med salt og peber. Afskallet, skåret i mindre stykker, ned i en gryde, dækket med vand. De smagte super godt og jeg glæder mig til at spise de sidste i aften
E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
Når alle grøntsager er møre, tages gryden af varmen og suppen blendes med stavblender. Vi går en (u)hyggelig tid i møde, hvorfor så ikke nyde den med denne velsmagende græskar suppe
Vend græskarog løg i olie og krydr med salt og peber. Pres hvidløget i og smag til med salt og peber. Skær græskaret i mundrette stykker og løget i både
Toppen skæres af de to græskar, ogindmaden/kernerne skrabes ud med en ske. Champignon, broccoli, peberfrugt og persille hakkes fint, og svitses i en wok med en smule olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.