Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her. Du får en lækker intens chokoladekage der har den rigtig chokoladesmag fra netop chokolade og ikke kakaopulver
Du får en dejlig intens chokoladesmag, uden mel eller raffineret sukker. I forbindelse med mit praktikforløb hos Wauw is, har jeg lavet denne lækre chokolademuffins – med en næsten blødende midte, som er perfekt til en god vanille- eller jordbæris
Jeg har tidligere lavet denne kage til hyggeaften med veninder og den var en stor succes. Den smager ikke så “sundt” at ikke-træningsinteressede ikke kan være med, så du kan roligt servere den for gæster
Og nogle gange vil man jo gerne have en lille kage om eftermiddagen uden at det betyder rod i blodsukker, samvittighed eller hvad man ellers kan rode med
Oetker KageMousse medchokoladesmag. Beklæd bunden af springformen med bagepapir. Bland de våde ingredienser sammen med de tørre og rør til dejen er samlet
1 scoop proteinpulver medchokoladesmag. 1 scoop proteinpulver medchokoladesmag. Efter inspiration fra en skøn kvinde, som jeg har trænet i den seneste tid, fik jeg kendskab til denne opskrift, som jeg selv har videreudviklet
Han er vild med vores familieopskrift på "Den Du Ved Nok", der er en chokoladekage med en tyk, kokos/chokoladeglasur i et generøst lag, men vi synes næsten, at den skulle gøres lidt mere festlig, nu hvor det var fødselsdag
Sundere pizza med rødbede og. vaniljepulver og 2 scoop proteinpulver medchokoladesmag. Jeg lavede forleden dag disse lækre muffins, som hjemme hos os er det perfekte sundere alternativ både som snack og dessert
Resultatet er en blød og cremet mousse med en rigtig god chokoladesmag. I den oprindelige opskrift bliver der brugt en avokado, men de gange, hvor jeg har lavet det med avokado, kunne jeg desværre ikke lide det
Midten er en intens chokoladesmag, lavet på dadler, havregryn og kakao. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
Kagen var en stor succes – en meget kraftig chokoladesmag, men moussen var blevet helt fantastisk, luftig, så sammen med lidt friske bær og is, var kagen helt perfekt
En med en intens chokoladesmag, og en som smager lidt ala kransekage. Efter jeg, for en lille måned siden eksperimenterede i køkkendet med mine vanilleis-muffins, blev jeg så glad for bunden og vanillecremen som combi, at jeg videreudviklede lidt på idéen
Skal du have en hyggeaften med gode venner/veninder, men ved du ikke hvad du skal servere. Og den smager ikke så “sundt” at ikke-træningsinteressede ikke kan være med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.