LAD VÆRE MED DET. Når du vågner, er det længe siden du har spist og dit blodsukker er derfor lavt. Du vil have mindre energi og hvis du ikke indtager mad vil du have svært ved at koncentrere dig og være klar til dagens oplevelser
Server medkanel-sukrin, æbletern og evt. Tilsæt ægget (som du har pisket sammen med en gaffel), når grøden er færdig, og giv den et minut mere under omrøring
I vinterhalvåret plejer jeg at spise havregrød, som vist på billedet, lavet med mælk og lidt salt. I weekenden plejer jeg også at spise en lille portion havregryn/havregrød, inden jeg spiser lækre boller eller rundstykker - så føler jeg mig mæt i længere tid
boghvedegrødmedkanelog banan, quinoa-havregrødmed appelsinsaft, dadelgrød, havregrødmed karamelsovs, æble og ristede mandler eller æble som topping på skyr eller yoghurt
Endnu en lækker variant af havregrøden. Bring vandet i kogog tilsæt havregryn, revet æble ogkanel. Tag det af varmen og lad det stå et par minutter, til havregrynene har suget alt vandet til sig
Kom æblestykkerne i en plasticpose medkanelog sukker og ryst godt. Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Og så er det jo heller ikke fordi, at det er raketvidenskab at mikse en havregrød sammen. Jeg er ret vild med grød, ikke kun fordi det er nemt, sundt og hurtigt at smække sammen, men fordi det minder mig om mine bedsteforældre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.