Rul til kugler i kokosmel. Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Tilsæt derefter dadlerne til en foodprocessor eller minihakker (en blender kan til nød bruges) og blend, indtil du har en klæbrig og sammenhængene masse
Rigtigt lækre havregrynskugler i en voksen-udgave. Jeg tog både mindre smør og sukker end i original opskriften, så hvis man vil have kuglerne søde, så tilføj mere sukker
- Kokos til at trille kuglerne i. Så her er en hurtig, let og lækker opskrift på havregrynskugler. Start med at trille små kugler, og rul det nu i kokosen
Disse kugler smager bare mums, er lette at lave og tilmed fyldt med sunde glutenfri ingredienser. Disse sunde kugler med smag af lakrids laver jeg ind imellem og har man en foodprosessor så kræver det ikke meget tid at lave
Havregryn og mandel-paneret torsk med ærtepuré (til 4 personer). 1 spsk smør + 2-3 spsk olie. 500-600 g torsk uden skind og ben. 250 g frosne ærter. Start med at skære fisken i 4-5 stykker. Vend fiskestykkerne 1 ad gangen, først i fuldkornsmel, dernæst i æg og så tilsidst i havregryn-mandel-blanding (det er vigtigt, at du først panerer, lige før du steger). Varm en pande op til middel-høj varm, smelt smør og olie på panden og steg fisken i cirka 3 minutter på hver side, til den er sprød og gylden. Det svarer cirka til at give 12-14 ‘tryk’ med stavblenderen. Havregryn og mandel-paneret torsk med ærtepuré (til 4 personer). 1 spsk smør + 2-3 spsk olie. 500-600 g torsk uden skind og ben. 250 g frosne ærter
1-2 dl havregryn. ½-1 spsk sukker. ½-1 spsk honning. 1-2 dl havregryn. ½-1 spsk sukker. ½-1 spsk honning. Disse ristede havregryn, er nok ikke noget, man bør spise hver dag, da de indeholder en betydelig mængde sukker, men de er fantastiske, som lidt ekstra lækkert i weekenden eller til brunch
Denne opskrift fik jeg fra Sundt - året rundt. ½ Banan5 g ægte kakao pulver20 g havregryn50 g skyr/yoghurt25 g peanut butter (Vælg nu en der er 99% peanuts)15 g kokosflagerSådan gør du. 25 g
Jeg håber denne opskrift kunne bruges, om så ikke til inspiration til mel- og sukkerfrie småkager. Denne opskrift er den første jeg lavede på havregryns småkager
Jeg lavede derfor disse dadelkugler, som er en skøn erstatning, da de nogenlunde indeholder de samme ingredienser og derved også hverken skal bages eller indeholder en masse usundt sukker og fedt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.