I spiser snildt et heltblomkål på denne måde. Hvis du er vild medblomkål, så prøv også. Dagens version er med paprika og røget paprika, det fungere rigtig godt
Jeg har brugt fuldkornspasta og vendt med cremefraiche, chorizo og frisk persille, krydret det helemed hvidløg, røget paprika og lidt chili og toppet med ost
Så heldigvis var mor og far kun et opkald væk. Det blev til ovnbagteblomkåls buketter med ost, en salat bestående af icebergsalat, agurk og ananas samt guacamole til at dyppe i
Snit blomkålen i tynde skiver, bland den med frisk bælgede ærter. kom salt, peber og et bund hakket dild henover fisken sammen med en god slat olivenolie
Rens fisken og skær den ud i portions mæssige størrelser, tag et ildfast fad og smør bunden med olivenolie, læg fisken med skindsiden nedad, er fisken tyndere i den ene ende bøj da den tynde ende ind under sig selv så fisken får samme tykkelse over det hele, er med til at fisken får lige meget over det hele
Forårsløg hakkes fint og drysses over sammen med parmesan. 1 blomkålshoved i små buketter. Blomkålen vendes i salt, peber, olivenolie og citronsaft og bages ved 180 grader i ca 25 minutter - rør lidt rundt undervejs. 1 blomkålshoved i små buketter
Når du skal serverer din salat, kan du blande det hele sammen i en stor flot skål, anrette på et stort fad eller på mindre tallerken, med en stor klat hummus i midten, som vist på billedet
Kom peberkorn, hel allehånde og frø fra kardemommekapslerne i en morter og gok dem til groft pulver. En nakkesteg med sprød svær, og med smag fra en marinade med blandt andet appelsin, allehånde, ingefær og kardemomme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.