Var det i Pinsen tid for mig til at få skabt lidt balance i mit indre grøntsags-regnskab. Første aften var det grillede honning-appelsinmarinerede nakkekoteletter med denne frugtige salatPyntet med friske ærte-skud af egen avl
Hov - her har I os sørme tilbage igen. Vi har haft det herligt (og travlt) med studieafslutning, jobstart og masser af arbejdstravlhed, men nu er vi så småt til at have overskud til at blogge igen - og det er heldigt, for vi har savnet det
6175 gr blødt smør250 gr sukker1 tsk vaniljesukker3 æg300 gr mel2 tsk bagepulver½ dl mælk½ dl brun farin5-6 store danske blommerTænd ovnen på 180 gr. 5-6 store danske blommer
Add in the eggs and cook for a few minutes, until they’re are cooked through. If you want egg if your fried rice, heat a large non-stick wok or skillet to medium heat
Kagen er dejlig sød (men hey, ikke for sød) med et frisk spark af de syrlige æbler. For jeg vil faktisk oprigtigt gerne være med til at vise jer derude, at man kan være nok så fint på den, bo nok så meget i Nordsjælland, og være nok så meget en Bagedyst-vindende-kagebagende-forstadsfrue (nårh nej, -frøken ) og stadig være nok så fornuftig at gøre sine super ansvarlige, økologiske lækre indkøb i Lidl
farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. bages ved 180*c i 30-35 min afhængig af tykkelsen af farsbrødet – farsen skal være fast når man trykker på den
Men hey. Som topping (og dette er 'the final touch') lavede jeg skyr creme (dadler blendet med skyr) rørt op med mango- og kiwistykker samt optøede hindbær, toppet med hampefrø
– 4-5 dl. – 3-4 tsk. Tilsæt vandet og lad det simre i 10-15 minutter. 4-5 dl vand. 3-4 tsk tomatpure. Hvis du spørger mig, så er der intet bedre end hjemmelavet sovs
Men hey, man kan godt se at hyben er sunde og lækre. Så kunne jeg hygge mig med at skære enderne af, halvere hybenen og fjerne alle kernerne - som klør på hænder og arme
Men hey – hvem kan ikke det. (2-4 personer). 1-2 spsk. 2-2½ tsk. Bacon, løg og pølser hældes i gryden og steger i 10-15 minutter. Bland desuden ketchup og krydderier her i og lad retten småkoge i 5-10 minutter ved svag varme. 2-4 personer). 1-2 spsk ketchup. 2-2½ tsk
Og hey…hvis du er til burger er du måske også til bearnaise. 6-8 stk. 12-15 min. Lad dejen hæve under fugtigt klæde til dobbelt størrelse i 30-50 min. 12-15 min til de er gyldne. 6-8 stk
Efter jeg, for en lille måned siden eksperimenterede i køkkendet med mine vanilleis-muffins, blev jeg så glad for bunden og vanillecremen som combi, at jeg videreudviklede lidt på idéen
MEN HEY. Så blev det godt nok efterår her i nyborg, - og så på en søndag. -). Der er gu noget hyggeligt over dette gråvejr - det kan ihvertfald ikke betale sig, at brokke sig over det, det kommer og går jo
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.