Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Sådan så det ud da detkom ud af kødhakkeren. De ser ekstrem syndige ud ikk. Men det er de slet ikke. De er sunde, nærende og så smager de samtidig himmelsk
Spørger du mig hvilken type fastfood jeg holder mest af svarer jeg prompte burger og hotdogs. Jeg er startet op som selvstændig klinisk diætist, og er du interesseret i at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig
Jeg har også lidt ekstra æblemos i, men ligesom originalen så har jeg Dumle karameller i. For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas
Jeg synes dog personligt at bollerne er lidt tunge, og derfor bruger jeg dem nu som morgenboller. Må lige deleden her opskrift med jer, for det er helt klart min nye yndlings
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.