Så er der lidt nyt fra det nordjyske. Første uge i praktikken er gået rigtig godt. Jeg er i praktik på Nuklearmedicinsk Afdeling på Aalborg Universitetshospital, hvor man laver undersøgelser ved hjælp af radioaktive sporstoffer
vi plejer at servere vores nachos med hjemmelavet guacamole, salsa og creme fraiche dressing. Og guacamolen er lavet af 2 modne avokadoer (enten blendet eller mast med gaffel - alt efter om vi vil have en helt blød eller lidt mere grov version) blandet med et par spsk creme fraiche, 1 spsk citron- eller limesaft, 2-3 fed hvidløg, salt og peber
Jeg spiser cirka hver 3 time, og dermed er jeg stor forbruger af mellemmåltider. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Det blev til en portion af disse grove speltbasser, som er fundet via. - en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.