Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure udenhindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Derer en første gang til alting – og heldigvis for det. Du skal desuden bruge. Det er min favoritopskrift på lagkagebunde – lyse bunde m/hvid chokolade og marcipan – og jeg bruger den ofte
Blend havregryn og mandler helt fint i en minihakkereller foodprocessor. Hæld det op i en skål, og bland det med kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. En rigtig dessertkage. Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
Kager – kager – kager – Gud hvor vi elsker dem. Du skal naturligvis ikke lave dem hver dag, i hvert fald ikke hvis du har samme tendens som mig til at ligge dig ud, men en gang i mellem er det helt i orden at forkæle sig selv
Når risalamande er smukkest. Jeg har sådan glædet mig til at vise jer denne smukke risalamande kage. Jeg er kæmpe fan af risalamande, og herhjemmeer det ikke jul, hvis der ikke er blevet spist uanede mængder af risalamande
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.