Her får du min opskriftpåfødselsdagsboller. Det er en opskrift jeg bruger igen og igen og jeg må jo indrømme at det ikke kun er til fødselsdage jeg disker på med de her boller
findes også en opskriftpå "smør" som kan smøres på bollerne, helt. I bunden af opskriften. Havremelet gør ligeledes bollerne mere bløde og holder bedre på fugten
Det her er opskriftenpå min mors klassiske fødselsdagsboller. Opskriftpå ca. De er luftige og saftige, bløde og søde, let sprøde udenpå og med lidt ekstra smag fra kardemommen
Jeg har fundet OPSKRIFTEN. Smør, æg og sukker tilsættes og det røres rundt (jeg bruger min røremaskine) Så tilsættes melet - pas på der ikke kommer for meget i - dejen må gerne være lidt våd/klistret
Tænd ovnen på 110 grader. En ny version af pulled pork. Denne er lidt anderledes, end den jeg tidligere har lagt ud, idet man tilsætter marinaden, efter man har langtidsstegt nakkefileten
Hver morgen spiser jeg dette til morgenmad. Da min diætist sagde, at det var det bedste jeg kunne spise om morgenen, syntes jeg at det lød pænt kedeligt
På mandag har min mor fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres her i weekenden. Fantastiske på en sådan festdag enten til morgenmaden eller om eftermiddagen ledsaget af kage
Egentlig havde hun fødselsdag i marts, men hun ville gerne have besøg af hele klassen, så det skulle vente til vejret blev bedre på grund af pladsmangel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.