Et fantastisk æble til bagværk, salater og mad, menogså dejligt til spisebrug. Denne lækre kage blev fremstillet i weekendenog faldt i god jord fredag aften et par timer efter burgerne var spist ogbørnene var faldet til ro
Salten giver enfantastisk kontrast til den meget søde chokolade. Og da jeg egentlig ikke er så vild med hvidchokolade i dets naturlige form måtte det i noget bagværk
Hæld herefter under omrøring (med den elektriske pisker) denhvidechokolade i – lidt af gangen. Tag husblassenog vrid det let for vand – hæld det i en lille gryde og ved lav varme smeltes det
Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt de andre ingredienser. Hæld masse op i en sprøjtepose. varmes op til 115 grader og lad den køle helt af. tempereret chokoladen til 29 grader da det er hvidchokolade 100 g
Hak marsbar oghvidchokoladeog kom det i dejen – rør rundt til det er godt fordelt. Pisk æg og sukker til en luftig masse og tilsæt derefter de øvrige ingredienser, pånær mars ogchokolade
odensehvidchokolade. varm flødenogchokoladen op, under omrøring , til chokoladen smelter. Når den er afkølet piskes den let op, og så kan den bruges i en kage
T. i. r. a. m. s. u. e. n. o. k. d. t. p. l. æ. g. H. h. v. c. j. b. (. 6. ). 2. 1. 3. ½. 5. 0. f. ø. E. N. D. V. I. R. 4. -. y. P. Y. 8. S. ,. L. F. O. å. /. é
Jeg hakkede hvidechokolade meget groft og blandede det med tranebærrene. Tranebær ogchokolade blev hældt op i sukker-smør og lige kørt med rundt, hvorefter de tørre ingredienser kom med i
O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. æ. l. 1. 2. o. g. u. d. m. ,. a. ø. c. h. 3. 7. 5. b. v. 0. å. j. (. ). /. 4. X. L. q. 6. y. %. B. I. V. S. -. 8. A. J. K
Smør og sukker røres sammen. Tilsæt æg et af gangen. Sidste indslag på kagebordet til min fødselsdag, var disse lækre småkager med hvidchokoladeog pekannødder - bestemt ikke sidste gang jeg laver dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.