hvordan du oplever maden i munden. Vi ved fra de uddannet eksperteratbørn fra de er helt små kun kan se i sort og hvid – senereser de farver, udvikler lugtesans, og forbinderdetat se og smage med resultater på deresundersøgelser og nysgerrighed
Hentet sin bror fra skoleHentet sin mor fra uddannelseBagt lækre chokolademuffins med glasur og "discokrymmel" til man kommer hjemJeg elsker hende - Min datter
Når jeg spiser ofte, hjælperdet mig med, at mindske min "sukker-craving". Opskriften er en ældre sag, som jeg vist i sin tid fandt i et dameblad, men ved atder findes mange lignende opskrifter spredt ud over nettet
Men så var det, at min svigermor forærede mig sin Römertopf, som bare stod og samlede støv. For hvorfor vælger man bevidst at gøre madlavningen mere langtrukken
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Rist rugbrødet indtil du syntes deter nok. Salt og Peder. 2 skær din avocado i strimler. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Detgiver dog egentlig ingen forskel på det færdige brød, kun en smule variation i smagen …. Og så er de virkelig super nemme at lave, bare miks ingredienserne, vend på panden og VUPTI - du har nybagt, varmt, gyldent, sundt og lækkert pandebrød
Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde gliderdet lidt lettere ned
Han spurgte også ind til mine tanker, og det var klart, at vi var meget enige om, hvorfor deter vigtigt, at vi holder op med at spise dyr, og hvordan vi bedst får verden i den retning
Deter dejligt at have til grillen om sommeren. Lam har så godt af at få lidt striber og lidt røgsmag. Det hele er skåret flot op, og man skal kun dele de større portioner op i poser, så detpasser til ens husholdnings størrelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.