M. å. s. k. e. h. a. r. d. u. t. l. i. g. o. m. D. n. v. æ. ,. b. j. f. H. S. p. ø. P. K. 8. 0. 3. (. y. ). 2. c. L. G. V. T. N. -. E. 5. x. q. z. B. 1. ". *. O. A. I. w. /. e l
Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham tilatspise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
) Salaten er velegnet til alle slags kød arter som fugle, fisk og ko/svin. Tilsæt resten af ingredienserne og vend det hele forsigtig sammen og smag til med salt
Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige tilat tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke
En sjældent gang laver jeg mig en smoothie, og denne gang skulle den være grøn. Den blev dejlig blid i sin smag og er oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack
Jeg sørger dog for at tage en masse dejlige billeder, så når jeg (forhåbentligt snart) får lidt mere tid, har jeg masser af spændende og lækre ting, jeg glæder mig tilat fortælle jer om
Figner og blåbær drysses over til sidst. Blandet grøn salat. Kom den grønne salat på et fad, I en skål blandes cherrytomater, agurk, forårsløg og vindruer
Det skønne varme forårsvejr gør det langt lettere at holde sig til dette motto, for når der er så varmt, som det har været i de seneste dage, så er det i virkeligheden bare en lækker salattil noget godt kød, som jeg har behov for
Det tog jegtil mig, og i dag bestod morgenmaden af en grøn frugt smoothie med spinat. Da jeg den anden dag postede opskriften på min greenie, fik jeg en masse forslag til hvad jeg også kunne putte i en grøn-blendet-drink
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalattil, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Serveres med salat og/eller kartofler efter hvad du er til. Tilsæt de frosne grønsager, og kog op. Tilsæt flødeost og fløde, kog op igen, og lad det koge et par minutter
Kog vandet op tilsat eddike til det koger i en sautépande. til de er gyldne og sprøde. Opbevar ægget i koldt vand tilsat lidt salt indtil det skal bruges
Jeg foretrækker at bruge så små tomater som muligt, så jeg kan hælde dem på så små glas som muligt. Kom alle ingredienserne til lagen (undtaget atamonen) i en gryde og bring det langsomt i kog
Hvordan man steger en steg – stor eller lille – kan du se her. Siden er den grønne pebersovs – som alt andet, man i en periode får for meget af – gledet lidt i baggrunden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.