Så blev det endeligtidtil at blogge lidtigen. Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tidikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
TRANSLATION THROUGHOUT. DISCLAMER. DISSE HÅRKURER ER SPECIELT EGNET TIL KRØLLET ELLER KRUSET HÅR. THESE HAIR TREATMENTS ARE SUITED FOR CURLY OR FRIZZYHAIR
Ingredients. Olivenolietilstegning. Instructions. Hak chiliernefint og bland dem med revet ost ( mængden af chili'er og kerner kan du regulerer i forhold til hvor stærk du ønsker dem)
Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken. Gang på gang tager det mig med storm med sin enkelthed og lækre smagsnuancer
Ja det skulle da lige være, at resten af dagen nu står på lektielæsning, for man kan da ikke andet end at nyde en søndag , hvor man vågner når man vågner, går morgenbimseturi høj solskin med blid blæst iansigtet, hvorefter turen går videretil køkkenet for at lave en skøn morgenmad
Det her er en "SKAL PRØVES" opskrift og den er lynhurtig. OPSKRIFT. KyllingGrøntsager efter smag ( jeg har brugt friske sukkerærter, gulerødder, broccoli, spidskål og babymajs)Nudler
Efter flere mislykket forsøg med opskrifter fra bogen cupcakes , popcakes og macroons. Fik jeg et tip af den søde ekspedient om at jeg skulle lave en marengs af varm sirup
I mandags var der Madklub. Jeg skulle egentlig bare have drikkevare og værtindegave med, men jeg måtte bare have et eller andet med og hvad er mere mormor end vaniljekranse
Blomkålsrösti eller blomkålsblinis. By Madfidusen. For et par uger siden, faldt jeg over en super spændende opskrift på broccoli-blinis hos persillesblog
Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at bliveoverbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Der er en første gang tilalting – og heldigvis for det. Min første festkage i lag til ca. Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friskehindbær og marcipan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.