-) Men nu skulle dettil for at stilleden lille sult hos den lille fyr. Jeg bruger en træspatel indtil jeg ikke kan røre længere, så får jeg ikke klistret fingre
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Tilsæt løgene og lad dem snurre med i et par minutter. Fuld af smag – og med bådefløde og bacon. Tilsæt resten og lad gryden småsimre i en times tid under låg, tilkødet er mørt
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiskepandekagertil aftensmad. Jeg laver altid mine pandekager med lidt øl i dejen, for at gøre demdejligsprøde, og herudover tilføjer jeg altid vanilje, som jeg synes gør noget ekstra godt for smagen
Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da derefterhånden er flere der har spurgt mig om inspirationtil hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Tilsæt mel indtil farsen bliver sej og kan holde formen. Lettere bliver det altså ikke. Jeg tror at tricket bag et rigtig godt farsbrød ligger i at forme den rigtig
Disse bliver tilpassprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
En dejlig gammeldags kage til eftermiddagsteen eller som en dessert efter en god middag. Pisk mascarpone, florsukker og vaniljekorn i til cremen er ensartet
Vi har på bloggen pandekager i alle afskygninger, nemlig almindeligepandekager, bananpandekager, rabarber pandekager, spinatpandekager og majspandekager, men vi har ingen opskrift på klassiske amerikanske pandekagertil trods for vi ofte spiser dem
Jeg har prøvet flere opskrifter, men denne er jeg landet i – jeg udskifter nogle gange melet til glutenfri mel, men denne opskrift i dag er altså med ølandshvede, som sagtens kan erstattes med almindelighvedemel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.