Medaljer er en fantastisk kage, og denfindes i mange afskygninger. Jeg plejer at lave udgaven med flødeskum, creme og syltetøj pyntet med hvid glasur, men her er lidt inspiration til et lidt anderledesudseende
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiskepandekager til aftensmad. Og i år skal dennydes i Skagen med min dejlige kæreste og skønne lille pige med masser af hygge, leg, gåture, god mad, vin, kaffe, kys og kram
Efter den første mundfuld udbrød Lille K. ”Mmmh det er en rigtig god kødsovs du har lavet mor”. Og når maden bliver så godt modtaget er det ekstra dejligt at have brugt tid i køkkenet på at lave en god kødsovs
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
I kurven kommer der helt sikkert nogle af disse lækre pølsehorn. Der skulle blive sådan nogenlunde lækkert forårsvejr her i weekenden, så mon ikke nogle af os skal ud at nyde vejret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.