Irish Soda Bread er ganske traditionelt at bage på denne tid af året, så det ville jeg også prøve. Igår var det Saint Patrick's Day, den irske nationaldag
E. n. d. u. e. s. k. ø. g. r. y. t. D. æ. v. a. b. l. i. o. h. m. H. f. ,. å. p. I. S. w. j. M. (. 4. ). 1. -. 5. /. 2. V. 3. 8. 0. 7. L. W. c. F. G. K. T. 6. N. 9. è
Jeg har haft lyst til at prøve kræfter med Irish Soda Bread i rigtig lang tid, og lysten blev endnu større da jeg så Sif Orellana's billede på IG af et Soda Bread
Her er de ting jeg bruger til roser. Læg bladene ind til rosen. how to på roser. Klister rosen fast på midten og pensel lidt vand på hvert blad, som vist på nr 3 og læg dem taglagt som vist på den sidste. 9hvis du vælger ikke at sætte de sidste 5 blade på kan de bruges som rosenknopper
Jeg har set de her bacon ruller eller snegle, på en svensk blog og valgt at kalde dem roser – bare fordi det lignede de som ubagte – næsten på grænsen til det perverterede – bacon roser Man kan både lave roserne dobbelte og enkelte
Til gengæld var Pol Roger rose vintage én af mine absolutte favoritter i glasset denne aften. Retten var rigtig godt tænkt, da foie gras'en kom til at fremstå lidt mindre fed, og passede perfekt til det meget friske rå jordskok og hasselnød
S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
Jordbærmarmelade med et strejf af rose/orange. Rør rosenvandet i. 1 kilo jordbær (friske/optøede)1 kilo syltesukkerSkal fra 1 appelsin (pas på du ikke får det hvide med)1 spsk rosenvandlidt atamon til at skylle glas medKom Jordbær og syltesukker i en gryde. 1 spsk rosenvand
Fondant kage med Gumpaste roser i lyserød og hvid. grønne roseblade har fået en tur. Nu syntes jeg er ved at have styr på at lave roser, jeg må sige det er takket været
En opmærksom læser har bemærket at der mangler beskrivelse af montering af roser i min kage-bog. Jeg beklager manglen, og vil her vise jer hvordan man samler en roseblomst
Giv det salt og peber, chili og Baies Rose. Den skal ikke være brændende, men krydret, og man skal kunne fornemme de fine, frugtige nuancer i Baies Rose og samspillet mellem fisk, løg, citrus og koriander
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.