Crépin af jomfruhummer og kammusling med jordskok og sprød toast melba samt nøddevinagretteStegt torsk i skummende torskesuppe med peberrod, rødbede og dildOksemørbrad med trøffel/kartoffel mosaik, vintersvampe, syltede løg og trøffelsauceAnananas og chokolade som plateau med chokolade/ananassorbet og flydende vaniljegelé
Jeg tror, at alle har en eller anden julesnack, som minder dem særligt om julen i deres barndom. Min barndoms-julesnack er havregrynskugler… Jeg lavede altid havregrynskugler hjemme hos min far, med masser af smør selvfølgelig
J. e. g. E. R. i. k. h. u. -. m. n. s. H. A. D. ,. a. t. v. p. å. l. æ. d. r. b. f. ø. j. o. M. I. c. w. y. S. 5. 8. (. ). 9. 6. 3. 1. 0. 4. T. 2. x. L. N
Det er lækkert at imponere, når det er så taknemmeligt som disse bounty. Står du mangler en lille fræk ting, som du kan servere for dine gæster, så kommer her en meget nem og simpel opskrift på lækre hjemmelavede bounty
Tak til Foodfestival. Så er december overstået med masser af hygge og god mad. Desværre er det ikke blevet til så meget madskriveri på bloggen, men idekataloget til 2013 er tilgengæld blevet fyldt godt op
Jeg har vænnet mig til de meget gode, tyske pølser og serverer gerne en pølse i ny og næ, og hvis brødet er hjemmebagt, er det jo nærmest en delikatesse
S. t. e. g. b. ø. f. r. n. p. å. i. l. a. d. ,. o. s. m. æ. k. u. c. F. O. T. L. A. R. N. E. K. 7. 5. 0. y. B. G. M. 4. 2. v. 1. h. D. I. 6. V. H. P. (. ). ½. 8. -. é
I sidste uge modtog jeg nye tærteforme fra Kunst og køkkentøj. Jeg havde set tærteformene på Instagram hos en af mine helt store favoritter, når det kommer til madfotos nemlig Mette Dam, som på Instagram hedder mrsmettedam, og hun var så sød at formidle, hvor man kunne købe disse aflange tærteforme
ellers kan man jo for det meste finde på en anden ret man kan bruge det man har tilbage i. Sådan ender det jo næsten altid, så jeg ville prøve, at finde på noget andet
De er jo faktisk ikke så syndige endda, da der hverken bruges ret meget fedtstof eller sukker. så er det jo lidt op til én selv hvor meget sirup og smør det skal ovenpå
Tilbage i 1960erne var morgenkaffe med æggeblomme og salt en populær drik i Korea. Koreanerne har nu fundet dette gamle ritual, bestående af morgenkaffe, tilsat salt og æggeblomme, frem igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.