Det har og går stadig rigtigt godt med bette pips, eller Costello, som han/hun hedder. Det er nemlig en meget fin bette pips, som klarer sig rigtigt fint og bedre og bedre dag for dag, som den vender sig til mig og Elvis og det at være i bur - i hvert fald noget af tiden
Suppen serveres herefter i dybe tallerkener med rødspætte-rullen i bunden, ogmed et drys af fine tern af æble, sprøde stykker iturevet bacon, lidt frisk timian og jordskokkechips
Server suppen iskold ogmedsprøde brød on the side. Den smager rigtig meget af agurk, men sammen med lidt peber, squash og rosmarin, så er det altså super lækker ognogetmed kan have med i madpakken eller to-go
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir. Hver søndag samles børn og svigerbørn her hos os, for at spise, snakke og hygge
Form farsen med en ske og steg dellerne et par minutter på hver side, så de bliver sprøde. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller til vegetariske deller
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Server lun med smør og ost. Rør gær og salt ud i vandet og lad det opløses. Dagen efter tages dejen ud og står et par timer på køkkenbordet og får lidt varme
Foråret er kommet med godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.