Minsvigerfamilie dyrker selv oliveniLigurien, så mange år er det olivenolie fra egen høst – og når der ikke er mere af den, så køber viinditreliters dunke, så det rækker indtil næste Italienstur
Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
Her følger minopskrift på den perfekte hasselback kartoffel. Jeg er ikkeden store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
Hæld alle ingrediensernei en lille gryde eller kasserolle, og lad det smelte ved svag varme. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
Jeg har længe spist alle muligemærkelige former for dressing og andre wanna-be saucer tilmin mad. Hvis jeg en sjældent gang imellem laver frikadeller eller andet sjov, så skal der også en god gammeldaws sovs til
Det er en af minfavoritter og jeg håber også at denbliver en af dine. Du kan sagtens tilføje mere chili eller paprika, hvis det ønskes - jeg elsker dem ekstra stærke Tilvinaigretten Bland alle ingredienserne sammen i et lille glas eller skål
Intetmindre end verdens bedste burgerbolle. Man får flænset ganen og ridset tungen. De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtigfine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – iminverden – ikke egner sigsærlig godt til en burger
Ja, den du ved nok, ikke. En god chokoladekage med topping og chokoladeglasur blandet med kokos. Jeg har fået en del mærkeligeblikke fra folk, når jeg tilsyneladende taler så implicit om en kage, som de burde kende til
Jeg er for alvor kommet i gang med julehyggen. Jeg har de sidste par år ønsket, at jeg var gået i gang noget tidligere med alt det julehyggelige, fordi jeg simpelthen synes at december måned er ovre lynhurtigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.