Hvad stiller man så op med en æske dadler. Det hele startede i “Stop madspildets navn” en december, hvor min datter havde købt en æske dadler – men ingen kunne lide smagen
Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
Tilbagetil kagen… Det eneste den kræver er faktisk en ske – og lidt planlægning, for selv om den sagtens kan spises samme dag, så er den i mine øjne (eller mund
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Jeg var til en fest for et år siden, og der på dessert bordet var der en fin opsats med jordbær - jeg har lige siden tænkt på at det måtte kunne jeg lave selv
Til Oskars fødselsdag i august havde vi forskellige salater og kød på grillen, men Mikkel skulle lige sikre sig, at jeg ikke havde glemt en tærte i køleskabet
Normalt bruger jeg ingen specielle ingredienser i min madlavning, men jeg var godt nok nysgerrig efter at prøve at lave min egen kødpølse, så da jeg alligevel skulle bestille varer fra Tyskland, købte jeg også gærflager og agar agar
Og nogen spiser det til aftensmad på særligt varme dage. I min datters klasse laver de i dag koldskål i det fag, der har fået det fornemme navn Madkundskab
Jeg er mest til den sidste da jeg syntes den smager af lidt mere og får en flot farve. Rul pastaen ud på pastamaskinen indtil den har en passende tykkelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.