Årets første julekonfekt-knas er den berømte og berygtede eiskonfekt. Placer nu formene på et skærebræt eller lignende og hæld en lille smule chokolade i bunden af hver form (undtagen dem, hvor du vil have kokosmasse) og sæt på køl, til massen er stivnet
Det er helt normalt at der vil boble med smør langs kanten - det forsvinder når du tager dem ud. Jeg bruger min minihakker til min Bamix stavblender og så hakker jeg det af mange små omgange (ja det tager en del tid på den måde)
Andre krydderurter kan også anvendes - så selvfølgelig skal du ikke gå ud og købe dig dyr krydderurter, hvis du ikke har og aldrig kommer til at bruge dem, jeg har brugt
Hasselnødderne hældes over med vand - du kan enten lade dem stå i kold vand i nogle timer eller natten over, eller du kan hælde dem over med kogende vand og lade stå, mens du laver det næste
Pigerne hjalp både med at bage kage og spise den - de er sådan nogle gode hjælper. Den resterende flormelis tilsættes lidt af gangen og creme røres indtil den er let og luftig
1 Tænd ovnen på 200°. Skær mørbraden i grove tern. Pil og hak hvidløg. Hak timian. 2 Steg mørbrad, hvidløg og timian i lidt olie på en pande, som kan tåle at komme i ovnen
- De blev i hvert fald godkendt af min trofaste smagsprøver, nemlig min kæreste, og min Zumba-instruktør der fik nogle i tillykke-med-nyt-bestået-kursus gave sammen med en lille flot Hyacint, desuden har en Zumba-veninde, mine forældre og noget af min svigerfamilie har også godkendt dem, så de skal laves igen i weekenden hvor den står på en omgang bodypump, en fødselsdag og ellers julehygge og forberedelse med kæresten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.