Jeg faldt over denne skønne opskrift på en amerikansk blog og måtte bare prøve den med det sammen. Jeg tilføjede mit eget lille twist og har proppet M&M´s i for sjovs skyld
Luftige og bløde spinatboller med timian. Skønne i en veggieburger eller sandwich. Spinaten giver en let grøn farve og timian giver brødet endnu mere smag
Kyllinge delle. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tak Salt Peber Rør kødet sejt med salt
Opskrift. 2½ kg nakkefilet. 6 spsk rub. 2 dl bbq sovs. Fremgangsmåde. Vi kender alle de kedelige koteletter som ligger nede i køledisken - 8 tynde strimler gris for en halvtredser
For en lille uges tid siden, havde jeg en spændende snak med nogle af mine Crossfit-makkere. Vi snakkede om sunde fødevarer, uden for mange E-numre, skjult sukker og generet guidelines til at træffe et lidt sundere valg i butikkerne
Jeg var i København i mandags og fik den bedste KÆMPE store cookie i Starbucks i lufthavnen, så jeg blev simpelthen så fristet til at lave cookies her i går aftes (i stedet for at lave mere fornuftige ting)
En kæmpe oksesteg. Udgivet den 3. juli 2016 by Karen Engell Dalsgaard. I går da vi havde gæster, stegte jeg den største oksesteg, jeg nogensinde har haft indenfor husets fire vægge
Bløde, asiatiske og dampede boller fyldt med det lækreste snaskede, smagsfulde og møre kød. Jeg har først lige stiftet bekendtskab med den asiatisk fyldte bolle, og i dag vil jeg lære dig, hvordan du laver den
I sidste uge var jeg så heldig at blive inviteret til morgenmad i Københavns lufthavn. Formålet med mit besøg var at se de mange steder som tilbyder alternativer til den traditionelle (og kedelige) sandwich med hvidt brød og mayo som kan smides i håndbagagen på farten
Hvis du leder efter en god grøntsags”kur”, kan det være, du skal prøve en ’reboost’. Jeg kalder det bevidst en reboost og ikke detox, da jeg ser det som et ’boost’ til at komme på rette køl igen
Jeg har altid, da jeg var yngre, syntes at surdej, var noget underligt, besværligt noget, og jeg har ikke rigtigt været klar over, at det faktisk kan bruges til andet, end bare rugbrød, ikke før jeg begyndte at undersøge det rigtigt, her i vinter, hvor min far en dag, ud af det blå sagde "Hvornår skal du i gang med at bage rugbrød
Tirsdag aften fik jeg bikset lidt småkager sammen. Jeg havde egentlig lovet Milas at lave småkager i weekenden, men tiden rendte fra os, så med lidt dårlig samvittighed fik jeg bakset disse sammen
a 15 stk. 75 g smør150 g sukker1 tsk vanillesukker1 æg175 g glutenfrit mel Schär C1 tsk gfg1 tsk bagepulver100 g mørk chokolade50 g saltede peanutsRør smør, sukker og vanillesukker cremet, og rør ægget i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.