Okseskank – Osso Buco – er en udskæring, man som regel laver på den traditionelle italiensk inspirerede måde, fordi den er så god – og fordi man ikke laver det så tit og derfor vil være sikker på, at det går, som det skal
Det blev derfor en kalvecuvette fra fryseren og hertil diverse grønt fra køleskabet. I søndags var det mandens sidste feriedag og derfor skulle der kræses lidt om aftensmaden
eks en Havarti eller Gouda). eks en Havarti eller Gouda). 2 kalveschnitzler - få din slagter til at skære og banke kødet ud. 1 lille håndfuld friskhakket salvie eller oregano. 2 kalveschnitzler - få din slagter til at skære og banke kødet ud. 1 lille håndfuld friskhakket salvie eller oregano
Enkelt og økonomisk – noget man vist hellere må tænke på her i den sidste del af januar. Resten af den alternative osso buco fra i lørdags blev brugt til en pastaret i går
Når farsbrødet er rullet sammen, klemmes hver ende til – ellers vil den dejlige ost flyde ud. 2 store æg eller 3 små. 2 store æg eller 3 små 2 dl barbecuesovs
Köfte er det tyrkiske ord for frikadelle eller kødbolle, hvilket jo egentlig er det samme. Endvidere er den tyrkiske lavet af hakket oksekød, hvor den danske er af flæskekød eller blandet flæsk og kalv
Den mest nærliggende er at spise grøntsager som tilbehør til måltiderne, men det kan godt blive lidt ensformigt, og det er heller ikke altid lige nemt at få hele familien til at spise det grønne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.