Det blev derfor en kalvecuvette fra fryseren og hertil diverse grønt fra køleskabet. Cuvetten krydderes med masser af frisk timian, salt og peber og stilles til side i et ovnfast fad
Nu kunne man jo godt tro, at det hele gik op i nye kalve. Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddike dressing
Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrød med en kerne af ost
Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting. Det skal være sådan en aflang smal form og så skal den barderes med bacon i rigelige mængder
Det var rigtig hyggeligt – de var vilde medkalvene – og med kagen. De skulle ud og se de små kalve, som der kom to mere af i nat og i det hele taget se lidt af livet udenfor selve Aarhus
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.