Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
H. e. r. t. i. l. a. f. n. k. v. g. d. j. s. o. F. ,. R. m. b. å. u. 3. p. (. S. c. ). ø. h. /. w. -. M. 5. 0. 1. æ. ". B. I. y. ½. 2. G. D. T. E. L. O. K. Å. U. P. V. J. A. e l
Rugbrødssandwichen er fyldt med frisk spinat, avocado, hjemmelavet pesto og skiver af gedeost, og så er den klappet sammen og ristet i parisertoastmaskinen – virkelig nemt, sundt og super lækkert
I dag har jeg forsøgt mig med mange andre opskrifter – og er aldrig vendt tilbage til den første – nogle bedre end andre, og jeg indkøber faktisk stadig polentamel
Sprødstegt polentamed krondyrfilet. Ud af den ene filet kom disse to retter, som reelt sagtens kan gøre det som to forretter, men samlet set kommer man nu ud med et solidt aftensmåltid
Løgene pilles og skæres på den brede led, så du står med noget der ligner to, solide løgringe. I mens koges vandet op, og polentaen tilsættes en en tynd, jævn stråle
Derfor varierer jeg mine daglige havregryn med mysli engang i mellem - som den hjemmelavede her, hvor der ikke er sukker i, hverken som honning eller almindelig sukker
) Med dette indlæg vil jeg blot minde dig om, hvor let det er at mindske mængden af madspild og samtidig spare lidt på madbudgettet, og hvis du vil vide mere om, hvordan man kan stoppe spild af mad, så kan du klikke dig ind lige HER og læse en masse nyttige facts
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.