Helt fantastisk smag - meget populære, så i gang med bagningen. Du kan spise dem ned god samvittighed, da de er sunde - lavet i LCHF-version Der bliver ca 12-14 stk af denne portionDu skal bruge
Jubiii, det er kanelbollens dag. Nå ja, ok, det er ikke helt en dansk helligdag, men om ikke andet er det en svensk tradition at fejre denne dag, og i disse multikulturelle tider må man jo være åben overfor andre nationers traditioner
I dag har jeg hygget mig med at bage Kanel "snurre" boller, der er lidt en mellemting imellem en kanel snegl og en bolle - og så er de lækre uden at være alt for sukkersøde ^ ^
Kanelboller/kanelsnegle er altid en god grund. I dag er det Kanelbollens Dag. Det er godt nok en svensk tradition, men den er så småt ved at snige ind i Danmark, og det er der en god grund til
WOW – denne opskrift er bare for sej. Godt nok en opskrift, der står lidt ud i mængden fra resten af dem, du finder her på bloggen, da den indeholder smør og laves i din mikroovn
Johov, på sådan en dag må man spise liiiiiiige så mange kanelboller, kanelsnegle, kanelbullar, kanelkringler, kanelbrød, og hvad de ellers har af kære navne, som man vil
Her faldt jeg over kaneltwist, som er en form for kanelboller med remonce af smør, kanel og sukker. Uha det var tidligt, da vækkeuret ringede lørdag morgen
Alternativ kan man forme horn eller kanelboller af dejen med lidt marcipan i midten (mums. I morgen er det Lucia-dag, hvor vi fejrer den hellige Lucia, Santa Lucia
Verdens bedste kanelboller. I forlængelse af mit indlæg med 5 “planlæg dig til sundhed”-hverdagstips, vil jeg i dag dele lidt mere om en af de basisretter som jeg ret ofte har på køl, nemlig kogte runde, brune ris – verdens bedste brune ris, faktisk
Pensl kanelbollerne med æg, drys dem med lidt sukker, bag dem ved 200° i ca. Opskrift, 16 stk. 5 dl kold sødmælk50 g gær1 stort æg1 kg hvedemel150 g sukker15 g havsalt12 g stødt kardemomme150 g smørFyld125 g blødt smør125 g sukker2 spsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.