Karamellerne her er super nemme at lave, og super nem at variere. Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
Læg parmarullerne ovenpå. Parmaruller250 gr mascarpone1 tsk tørret oreganoHavsalt og peber½ citron250 gr parmaskinke1 egeblad salathoved6 spsk nicoise oliven1 lille bundt frisk basilikum6 spsk valnøddeolie3 spsk balsamicoKom mascarponen op i en skål
Karamel – uden tilsat sukker. Sukkerfri karamel. Mine største problemer var i starten, at den ikke smagte nok af rigtig karamel, og ikke havde den ønsket konsistens (her brugte jeg dadler og sukrin som sødemiddel)
Karameller kokes en gang i året, til jul. Fløtekarameller. Det står mye om tid og karameller. Dypp litt av karamellmassen i et glass med kaldt vann og se om den kan formes til en kule
De her ruller blev jeg inspireret til at prøve da jeg så dem i Spis Bedre magasinet. Til 20 ruller skal du bruge. 10 minutter til rullerne er sprøde og gyldne. Til 20 ruller skal du bruge
Du kan nu finde opskriften på denne lækre og sunde is, på min nye hjemmeside -. Denne hjemmeside vil stille og roligt blive overført til min nye, hvorpå denne blog, vil udgå
Jeg tilføjede kun mørk chokolade og toppede istedet karamellerne med de små og lækre DUET-hapser. Hæld derefter karamelmassen over i et lille fad beklædt med bagepapir, drys med konfektstykkerne (eller andet topping, såsom hakkede hasselnødder, mandler, havsalt mm
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Karamell frosting. Ha karamellen over i en bolle eller mugge og sett til avkjøling en halvtime eller til det er romtemperert
Hårde karameller med et touch af lakrids og salt. Lakridssmagen er ikke gennemtrængende, så du kan putte i efter behag – du kan også undlade lakrids og salt helt, så er det en almindelig god karamel
Derfor har jeg nu fundet frem til et rigtigt, nej et RIGTIGT, godt alternativ – Chokoladekaramel. Kom nu sukkeret i gryden og smelt det til en karamel under konstant omrøring
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.