½ hakket rødløg. Vandet hældes fra tunen og den blandes med de øvrige ingredienser. ½ hakket rødløg. Tunsalaten smages til med salt, peber og citronsaft
Rør olivenolien sammen med honningen og dryp løgenemed blandingen. Den sødme kan man spille op til og fremhæve med et dryp honning, lidt olivenolie og et drys timian
Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering. Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå
Ristede kastanjer med brombærkompot og blå ostNu er det efterårs ferie lige om lidt. Find et sted hvor man kan købe spise kastanjer og køb en pose med hjem
H. a. r. l. i. g. e. s. n. d. t. o. p. k. f. m. v. ,. j. b. ø. u. -. ). M. å. æ. h. J. S. T. •. 1. (. c. 3. 2. y. /. 4. B. O. F. 0. 5. D. R. G. V. N. A. ) l
bagte løgmed linsefyld. Smag godt til med salt og peber. Skær et ”låg” af løgene. Pensl løgenemed olie. Hvis du vil have sovs til retten, så vælg fx en romescosovs med hakkede nødder
Fordel dem ud over en bradepande med bagepapir og hæld salt og evt. Jeg lavede hokkaidosuppe (se opskrift her) og kunne ikke nænne at smide kernerne ud
Der findes så mange lækre ting, du kan lave med græskar, men hvad med kernerne i et hokkaidogræskar. Græskarsuppe med ingefær og kokos eller få alle vores opskrifter med græskar her
Som jeg skrev på min facebook side i går, var jeg i gang med at kokkererer. Grunden til det var først og fremmest at jeg var ved at skrive en artikel til Dansk Vegetarforenings næste medlemsblad, hvor jeg har siderne “Mias Veganersider”
Svits løg og hvidløg i olie ved middel/høj temperatur, til løgene er gyldne men ikke brune. Jo, et sådant besøg har det med at inkludere massive mængder mad (det er okay, vegetarmad fører generelt overlegent i bæredygtighed
Jeg kan kun sige, at de er rigtig lækre, knasende sprøde med en lækker nøddeagtig smag, og de kan krydres med lige netop den smag du kan lide – jeg brugte hvidløg, salt og peber og et strejf af chili
Y. u. m. -. d. e. t. s. a. g. r. f. h. I. j. C. o. c. n. A. i. /. k. y. p. å. l. F. (. v. ). b. æ. H. ,. T. w. ø. S. O. R. 2. 0. 1. 5. 3. J. K. E. B. *. V. M. e g
hvidløg. Jeg er VILD med rosenkål – både kogte, rå i salat og ristede som her. Det er fyldt med kostfibre, som mætter, og vitaminer og mineraler, der styrker vores immunforsvar – så bør vi spise så meget af, vi orker
Bland perle- og hvidløgmed chili og timian. Se med herunder. Små syltede løg til oksestegen, i gryderetten eller salaten eller til den stegte sild, giver bare lige det dér sidste pift til retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.