J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Kartoffelsuppe er en af de mange retter, som kan laves på mange forskellige måder. En cremet kartoffelsuppe fyldt med lækre grøntsager, krydderier og krydderurter
Dette er en lækker, cremet og mild suppe, som er ultranem at lave. Det er en god idé at bruge frisk timian til suppen, da det giver den allerlækreste smag
Opskriften har jeg fra Valdemarsro - tak for den, og hvis man skulle have lyst til en anden kartoffelsuppe, kan jeg også stærkt anbefale den bagte af slagsen, som jeg tidligere har blogget om her
Du kan blende suppen, hvis du vil, men jeg kan rigtig godt lide, at der er lidt “bid” i den, og stivelsen fra de revne kartofler er med til at give suppen den helt rigtige konsistens
Der er faktisk ingen grund til ikke at spise de sunde knolde hver dag, men det kræver nogle gode opskrifter, og her er mit bud på en god kartoffelsuppe med danske økologiske porrer og dild
Sommervejret er fraværende og jeg har haft mere lyst til at tænde op i brændeovnen og spise suppe, end jeg har haft lyst til at ligge på stranden og drikke kolde drinks
Lad det koge indtil kartoflerne er møre, tag gryden af varmen, tag lidt af vandet fra og blend lidt, tilsæt fløden og blend det hele til det er dejlig cremet - Smag til med salt og peber
Jeg lavede en kartoffelsuppe og serverede det med italiensk skinke, som jeg havde ristet på panden. Det er blevet koldt efterhånden og kæresten har i hvert fald lidt under det, så det var tid til at få noget suppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.