Som lovet kommer her opskriften på en dejlig vegetarisk ret med sæsonens butternut squash. Det er en opskrift, jeg har viderudviklet fra en opskrift, jeg fandt på nettet – mange af de ingredienser, The Healthy Foodie havde brugt i sin ret, havde jeg nemlig ikke, så opskriften blev noget anderledes end den originale
Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Kinesisk svinekam. 2 ts kinesisk femkrydder. 2 ts kinesisk femkrydder. Svinekam her altså, med en vri. Nydelig smakfullt kjøtt, som faller fra hverandre når du ser på det
Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper". Dette er min tolkning av kinesisk pepperbiff - sikkert litt fornorsket - men veldig god
D. e. f. l. s. t. d. a. n. k. r. p. i. g. m. y. -. o. å. h. v. M. æ. ,. u. j. J. b. U. K. w. G. L. T. A. P. C. B. c. S. ø. 4. 0. O. I. (. ). 2. ½. 5. 1. F. H. 3. R. V. 6. 7
Kinesisk svinekød med ægKinesisk svinekød med æg(2 pers. Det her er en utrolig mør og lækker ret. Der er ikke så meget grønt i den, så en god ide at starte med en lille forret, fx grøntsagstempura med en frisk dip, inden man begynder at slubre den fantastiske sauce i den her ret, det er det rene sorte guld
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.