Krydr kyllingenmed salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. b. v. j. k. t. a. f. S. ,. h. D. ø. m. å. p. æ. H. J. -. B. U. y. N. G. A. M. K. I. C. /. c. P. Å. T. ). V. (. 2. 3. 1. 7. 0. 4. 5. R. é. L. 8. 9. q. O. E. z. w
For leden fik vi en hel kylling, som vi kogte i vand med en masse grøntsager og lidt salt. De kogte grøntsager kommer til at smage ekstra godt, da de tager lidt smag fra kyllingenog bliver lidt saltet, samtidig får kyllingen lidt smag fra grøntsagerne
Ovenpå lægges kyllingen, som smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber. Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg så appelsinskiver, hvidløgog de friske krydderurter deri
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.