Krydr kyllingenmed salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
Pensl kyllingenmed olivenolie og gnub citronskal, salt og peber på overalt. Den friske lette smag af citron, kombineret med den grønne fornøjelse der er i persillesmagen - det er smagen af sommer
De kyllingelår jeg havde købt var krydret med tacokrydderier så jeg var en smule skeptisk da jeg startede med at kokkere i går - det viste sig dog at fungere udemærket
Hæld lidt olie I kyllingen og stop den med løg, citron og hvidløg. Læg kyllingen I et lid fast fad og gerne på en rist hæld olie over kyllingen krydr med salt og Peter og gnub det ind I skindet
fyld en kyllingmed perlebyg der er proppet med krydderier, citron, dadler og frisk persille. Fyld det indre af kyllingenmed cirka halvdelen af perlebyggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.