Server den til stegte kød- ogfiskeretter. Vend dem i rugmel blandet med salt og peber. Prøv den sammen med stegte fileter af hornfisk, som det netop er sæson for
Bland forårsløg og koriander i og læg torskestykkerne i wokken, så kokosmælken lige dækker. Jeg har egentlig ville lave denne ret – eller noget der minder om – i lang tid, men det er først nu, det rent faktisk er blevet til noget
For tiden er jeg ret vild med smoothie bowls som den her. Svaret er, at det er lidt forskelligt. Du kan selvfølgelig bruge alt muligt, og toppe med friske bær
Salat kan gøres spændende og lækkert med få ingredienser og redskaber. Denne salat er hurtigt at lave og kan bruges både til aften- eller middagsbordet
Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler ogkogte gullerødder
Pas på du ikke oversteger torsken - så bliver den tør og kedelig. Min påske blev tilbragt i Berlin, hvor de første hvide "spargel" bliver serveret som en delikatesse på mange af de tyske restauranter
Anret den kolde kartoffelcreme med laksefrikadelle, asparges, ærter og strøg sprød spelt over. Blend kartofler med urter, smør og smag til med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.