Bananpandekager med blåbær – find opskriften på bananpandekager her og tilsæt blot blåbær. Det kræver stor koncentration og lidt rod i køkkenet at servere sådan en brunch, men tro mig – det er det værd
Efter en skøn træning er det vigtigt at få tilført næring til kroppen. Perioden lige efter træning er din krop ekstra modtagelig for protein til at genopbygge de brugte muskler med, dette kaldes ” The open window of opportunit”
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
Smelt smørret ved svag varme, tilsæt mælken og lun blandingen til fingervarmt. De bedste kanelsnegle. Tilsæt revet æble, sukker, salt og æg og ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen
- med saft og kraftOg jeg ved godt, at der er meget brød på bloggen for tiden, men vi har af en eller anden grund spist vanvittigt meget brød de sidste dage, så jeg håber I kan holde til det
Start med at lave kanelsnegledejen ved at lune mælk til lillefingervarme og røre gæren ud heri. Tilsæt æg, sukker, salt og ælt hvedemelet i lidt ad gangen
Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedes det for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
Sidst, der skulle bages til madpakken, faldt valget på Mette Blomsterbergs smørbagte kanelsnegle. Og når jeg pendler frem og tilbage fra Odense til Ballerup næsten hver dag, så er det ikke altid jeg gider at stå om aftenen og lave spændende mad
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
- med en sprød og saftig krummeOg uuhhm for en snack at stå op til, for det er jo nærmest hvad man gør, når dejen bare er klar parat til en tur i ovnen, så snart man står ud af sengen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.