Bland marinaden sammen, læg koteletterne i en frysepose, og hæld marinaden ned i posen. Hæld vandet fra kålen, og bland rosenkål, urter og sesam medrisene
Krydr koteletternemed salt og peber og brun dem først på den ene side i et par minutter til de er brunet godt og karamelliseret, tilsæt resten af smøret og vend koteletterneog gør det samme
Spirerne kommer efter et par dage og de grønne skaller kan spules af med vand fra vandhanen. Kom lidt olivenolie i en gryde med en belægning, der tåler høje temperature uden at løsne belægningen
Er du ude i nogetmed LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
Spis de klassiske kogteris til, eller evt. Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version af koteletter i fad
D. e. t. r. n. ,. d. k. a. v. æ. i. g. l. o. h. f. s. J. å. p. m. u. b. P. j. ø. ). H. V. -. L. K. (. 2. 4. 5. 3. 1. c. 9. %. û. S. R. B. y. T. M. 0. 6. N. A. C. '. Ø. /. w
Server med fx ris, finthakket blomkål og en god grøn salat. Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider
Dæk med folie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvis dit låg ikke slutter helt tæt. Alt skal medog stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.