Forskellen er, at dejen til kommenskringler er krydret med kommen. Er der lidt til overs – hvilket du ikke skal regne med – kan resten fryses, men det er altså bedst, når den er nybagt
Rul kringlen flad med en kagerulle. Sæt dejen til at hæve et lunt sted, dækket til med et viskestykke. Man behøver ikke at have fødselsdag for at bage denne skønne kringle
Der er ikke meget, der kan konkurrere med en dampende kop kaffe eller lidt varm kakao - og måske et lille stykke snasket kringle - efter en råkold kælketur
T. i. l. e. n. o. m. g. a. f. ø. d. s. k. b. t. j. r. A. p. O. ,. u. L. æ. c. å. W. h. '. v. K. 8. I. 5. 0. 1. 2. 4. F. R. H. D. y. x. 3. 6. P. 7. B. -
Så derfor får I altså en opskrift på en rigtig klassisk mormor kringlemed æbler. Men så fik jeg lyst til at bage en kringle, og jeg fik lyst til at komme æbler i kringlen
P. å. m. a. n. d. g. t. r. æ. k. e. j. v. i. f. u. l. -. w. y. H. ,. s. h. o. b. D. p. ). F. C. J. ø. E. S. c. K. 7. 5. 0. I. T. A. 2. (. 4. 3. ½. R. 1. 9. L. U. N. B. O. z. V. <. M. ) g
Opløs gæren i vandet og hæld det i skålen sammen med det meste af ægget, sukker og salt. Denne kringle er næsten som dessert – og fyldet kan varieres efter ønske og det du har til rådighed
Sørg for at lukke godt til i enderne , så kringlen ikke bliver utæt under bagningen. Imens laves rabarber kompotten ved at skære rabarberstykkerne i 2 cm bidder, blande dem med sukker, vanile og citronskal, og sætte dem i ovnen ved 180° i 20 min. Kringlen pensles med sammenpisket æg, hakkede nødder og sukker, og stilles til hævning i 15-20 minutter. Kringlerne bages herefter ved 220° i 14-17 minutter, under et vågent øje
Egentlig er kringle ikke noget vi har fået meget i vores familie, men min mor kan godt lide kringle og en dag vendte hun hjem fra arbejde med denne opskrift på kringle og den skulle være helt fantastisk
Pensel med æg, og pynt med sukker og hasselnøddeflager. Rul dejen ud og smør fyldet på midten (jeg plejer at lave to kringler som på billedet af denne opskrift), dejen pakkes udenom fyldet, så det ikke flyder ud når den bliver bagt
Jeg tænkte, at jeg ville prøve opskriften, men istedet forme den som en kringle. I et reklame blad for Super Best fandt jeg en op skrift på en gærtærte med rabarber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.