Her får I vores opskrift på lækre græske frikadeller. De kan spises som hovedmåltid med en lækker salat til, men gør sig også godt som små snacks, fx på et tapasbord
Nelliker og syltet appelsinskaltiljulefrikadellerne, revet gulerod og havregryn til de sunde frikadeller, hakket spinat og krydderurteri de grønne frikadeller, hvidløg og chilii de krydrede frikadeller osv
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. C. o. u. c. D. r. l. f. p. k. B. ø. d. ,. j. v. h. æ. å. O. y. F. 2. 1. 0. 7. 5. ½
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Jeg bruger også nogen gange andre krydderier og en anden type grønsager end gulerod, som bladselleri, squash eller græskar, i en mængde der er tilsvarende
Helt traditionellefrikadeller med en lækker, fyldigspidskålssalat, som også børnene vil synes om. Salaten er fuld af sødme fra æbler, ærter og dressing
Tilsæt. Tilsæt. 1 dl glutenfri havregryn. Lad den stå 10 minutterinden der laves frikadeller på en god varm pande, eller ved at sætte frikadellerne på bagepapir på en bageplade og bage dem iovnen ved 200 grader, til de er pænt brune. 1 dl glutenfri havregryn
Græskar kage, krydderkage, ølkage… Dette er faktisk ALT det gode, samlet i en fantastiskblanding. Det græskar der skal i, er nemlig fyldet fra et græskarhoved… Det kan godt spises, ja
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. r. e. k. t. f. a. m. n. y. g. l. s. h. o. p. -. /. d. T. J. u. E. G. M. ø. 2. æ. 5. 0. b. c. H. 1. ½. å. 7. v. ,. 8. j. (. ). B. L. K. –. C. ) g
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. v. s. m. a. n. k. e. l. g. r. t. d. o. f. b. h. y. p. ø. ,. j. D. u. å. R. C. 2. 5. 7. 0. 1. æ. (. c. ). -. 3. 6. ½. S. L. K. F
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.