De fleste af os laver jævnligt retter som frikadeller, krebinetter og farsbrød. HakketSvinekød. Men hakket kød kan bruges i rigtig mange forskellige retter, og det er det ugen kommer til at handle om her på bloggen - der vil være både velkendte og helt nye retter
Jeg elsker en god omgang mad i wok med masser af grøntsager og masser af knasende sundhed. Det tager ikke mange øjeblikke at lave denne lækre ret, som er fuld af vinterens grøntsager
det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Fjern stokken og de yderste blade af kålen. Tilsæt æbler og østerssauce og smag til med salt og peber. Drys cashewnødder og frisk koriander over retten og server med nudler eller ris
Få ingredienser og masser af smag. Anret retten medfinthakket forårsløg og purløg. Kom kødet i en skål med riv ingefær og hvidløg i sammen med en god portion peber og soja saucen, bland det hele godt og stil til side
En god og let hverdagsret med masser af gode grøntsager. Der skal bruges forholdsvis mange ingredienser, men måske du allerede har en del af dem i dit basiskøkken
Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsauce med masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (især hvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
O. p. r. i. n. d. e. l. g. t. a. v. s. m. o. ,. k. å. ø. F. x. h. b. y. f. J. A. c. æ. u. U. S. D. -. M. R. L. C. j. K. 2. I. 5. 0. (. ). 1. /. 3. B. V. H. 4. w. 6
Resten af kødet skæres i store mundrette stykker. Der er ikke så meget grønt i den, så en god ide at starte med en lille forret, fx grøntsagstempura med en frisk dip, inden man begynder at slubre den fantastiske sauce i den her ret, det er det rene sorte guld
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.