Krydrede nødde-frø boller
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 20 stk
  • 300 g mandler (evt. halvt hasselnødder) malet til mel
  • 200 g solsikkekerner (hele eller malet til mel)
  • 250 g hørfrø (hele eller malet til mel)
  • 500 g revne grøntsager (gulerødder, æbler, rødbeder, squash, selleri, persillerod, pastinak o. lign.)
  • 1 øko citron, saft og revet skal
  • 6 (store/mellemstore) æg
  • 1/2 tsk salt
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk kanel (kan erstattes af andet tørret krydderi)
  • 1 tsk allehånde (kan erstattes af andet tørret krydderi)
  • 1 stykke frisk ingefær revet (kan udelades)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.