Du kan gøre meget for at spise et mere mættendeog “rigtigt” mellemmåltid – dette handler om “Nudging” – gøre detsunde valg lettere og attraktivt og du giverderfor dig selv “et kærligt puf i densunde retning”
Det er især dem, dergiver saft og kraft her. Serveres med ekstra fine grønne ærter, gode Sour Cream and Onion chips (modsat den fesne Kim’s på billedet, er det Taffel’s, der er degode, demder hed Estrella i gamle dage) og en god, kraftig rødvin
Sulten efter noget, der kan få roen ogtilfredsheden til at sænke sig i din krop. Noget sødt. The post SUND SALAT MED DE FEM GRUNDSMAGE – GIVER RO I KROPPEN appeared first on Sund for Sjov
En super god måde at få brugt resterne af et kålhoved (hvidkål kan ogsåbruges)Denne gang har jeg eksperimenteret lidt med tærtebundenog tilsat endnu flere gode fedtstoffer fra mandler og sesamfrø
Dejen skal være glat og smidig, aldrig tør ogknoldet). Bland lidt mel med og tilsæt smørret. Gærdej. Gæren smuldres i en stor skål & blandes med æg, vanilje, kanel, kardemommeog rørsukker
Disse bliver tilpas sprødeog har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.