Avocado, flødeost, limesaft, salt og wasabi blendes sammen til en cremet masse. Til forret forleden dag lavede jeg de her skønne lakseruller inspireret af opskriften her
Det var en hyggelige aften med en god veninde, min søster og min mor. Men disse lakseruller overgik forventningerne, da det faktisk var noget af det allerletteste
Start med at røre flødeost, soltørrede tomater, basillikumblade og smag til med salt og peber. Skær en stor lomme i fileterne og fyld dem med blandingen
En lidt revideret og forbedret udgave af mine lakseruller fra tidligere, nu med cremet dildfyld. Pisk hviderne stive med et nip salt og vend derefter æggeblommerne i evt lidt tørret dild
Den her spinatroulade med laks, avocado og flødeost byder januar velkommen på den helt sunde måde. Giv dig selv en velsmagende oplevelse og boost dig selv med sundhed indefra i denne kolde tid, hvor vi har ekstra brug for det
Jeg lavede dem sammen medlakseruller rullet med friskost rørt med dild. ikke noget for en utålmodig en som mig) Jeg er en smule fumlefingret og bedst i synk med den lidt grovere slags madlavning
Fyld rillerne medflødeost. Filetterne lægges i et ildfastfad, smurt med olie. I hvert stykke kyllingebyst skæres dybe riller på tværs – det er vigtigt at man ikke skærer helt igennem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.