Læg baconskiverne ud på et skærebræt, så de overlapper hinanden, og læg mørbradenovenpå. Skær en lomme i mørbraden hele vejen ned langs siden, men pas på ikke at skære igennem kødet
Den sidder langs med den nedre, indre side af rygraden på dyret. Mørbraden bliver på denne måde saftig og lækker – du skal selvfølgelig ikke overstege den, for så bliver den det ikke – og får en dejlig smag
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Fjern sener og hinder og brun mørbraden i smør på en pande. snor til at holde skinken på plads. Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagenog alligevel gav den et lille festmadspift
Kødet steges ved høj varme ogdermed vil der komme en god stegeskorpe på kødet. I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Pas på, at kødet ikke får for meget, så det bliver tørt. Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater
Vend mørbradbøfferne i melet, og smelt lidt smør på en pande ved middelhøj varme. Hak løget fint, kom lidt mere smør på panden, og svits løgene, til de er klare
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.